Oikeusturvavakuutus ja laskutus

Oikeusturvavakuutus

Kotivakuutuksiin ja yritysvakuutuksiin sisältyy yleensä oikeusturvavakuutus, joka kattaa oikeudellisesta avusta aiheutuvia kustannuksia joko omavastuuosuudella tai ilman. Halutessanne otamme puolestanne yhteyden vakuutusyhtiöönne selvittääksemme, kuuluuko kustannusten korvaus vakuutukseenne. Selvitys voidaan tehdä etukäteen ennen kuin kustannuksia oikeudellisen avun osalta syntyy. Muista että oikeusturvavakuutus korvaa myös riidan neuvottelusta aiheutuvia kuluja, myös silloin kun asia päättyy sovintoon.

Hinnasto

Laskutuksemme on aikaperusteinen eli se perustuu toimeksiannon hoitamiseen käytettyyn työaikaan. Tuntiveloitushintamme on 322 €/h- 347 €/h sisältäen arvonlisäveron. Pienin veloitettava aikayksikkö on 15 minuuttia. Yksittäisen toimeksiannon palkkioon voivat vaikuttaa toimeksiannon vaikeusaste ja kiireellisyys. Tuntiveloitettavia toimenpiteitä ovat tyypillisesti erilaiset neuvottelutilanteet sekä oikeudenkäynnit, joiden kokonaiskesto ja laajuus vaihtelevat toimeksiannon mukaan. Ohessa esimerkkejä yleisimmistä toimeksiannoista. Hinnat ovat suuntaa-antavia, koska toimeksiantoon saattaa sisältyä ylimääräistä selvitystyötä, jota toimeksiantoa vastaanotettaessa ei pysty arvioimaan.

Selvitämme heti alussa maksuttomassa alkuselvityksessä, miten asiaasi hoidetaan ja mitä oma toimeksiantosi tulee maksamaan.